Cornulete

Sursa foto: google

Am cumparat cornulete cu prune. Ambalaj frumos, gramaj bun, pret acceptabil. Doar ca nu era specificat nicaieri ca sunt recomandate diabeticilor, iar cei care consuma dulce normal sa-si cumpere altceva. Umplutura (oare erau chiar prune?) nu a vazut bob de zahar; aluatul era faina, apa si (poate) oua, nici urma de zahar (de vanilie ce sa mai spun?); iar acea pudra care intregeste in mod normal gustul oricarui produs dulce de patiserie, lipsea cu desavarsire. Despre ce vorbim? Despre vestitul brand Boromir, cel de la care am luat teapa si cu un cozonac care a ajuns la gunoi. Dar cornuletele m-am ambitionat si le-am mancat. Pe toate. De ciuda. Si daca vreti cornulete cu prune sau cu orice altceva, cautati alta firma, sfatul meu 🙂 .

 

Acest articol a fost publicat în Rautati de fiecare zi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Cornulete

  1. Suflet zice:

    😀 😀 Sunt buni cozonacii de la ei, dar suspect de pufoși, ceea ce spune multe… cei făcuți în casă au o densitate mult mai mare.

    • cafeauata zice:

      Pe mine nu m-au cucerit nici cu cozonacii, asa ca … sa fie sanatosi si sa-si vanda marfa la cine e dispus sa dea bani pe mizerii. Pana la urma, orice afacere merge doar daca exista cerere, nu?
      Zile faine, Suflet!

  2. Nu m-au pasionat niciodată cornuleţele dar acum şi mai tare le voi ocoli. 😉

  3. Alex zice:

    Da, le-am încercat și eu. Parcă aveau cauciuc la mijloc! Or fi fost prune din plastic? 😀 trebuie să revenim la prăjiturile făcute acasă, căci astea din comerț…. sunt oribile și pline de tâmpenii.
    Numai bine și o vară frumoasă! 🙂

    • cafeauata zice:

      Asa da, daca nu sunt singura parca mi-am mai revenit 🙂 .
      Singura problema a mea cu cele facute acasa este ca nu stiu sa fac doar o cantitate mica, doar de pofta. Fac o tava si-apoi trebuie sa le si mananc 🙂 .
      Cu bucurii sa va fie si voua vara!

  4. Mai bine mănânc prune cu pâine, măcar nu sunt la cheremul celor care ne otrăvesc cu conservanți și coloranți. Zi de joi frumoasă ca pe la noi, în Seini! 🙂

    • cafeauata zice:

      Stii ca in copilarie am mancat prune cu paine? De acolo ni se trage sanatatea de acum! Imi este ciuda ca se vorbeste chiar mult si cam peste tot despre efectele pe termen lung ale alimentatiei si totusi oamenii continua sa se lase pacaliti de reclame.
      Ziua este frumoasa, chiar daca din ora in ora trage cate un ropot de ploaie 🙂 .
      Ganduri bune!

  5. ghemulet zice:

    ooo si mie imi plac tare muult.
    Poate ca umplutura este cu magiun si ala se face fara zahar..dar mai sunt si cele cu caise..la fel de bune…

  6. Lipsea mențiunea „pentru diabetici”, ca numărul cumpărătorilor să fie mai mare. Și unele trucuri aduc câștig.

  7. Zina zice:

    Să știu că mor de poftă, dar nu cumpăr produse de patiserie din comerț. Mă mai încing eu la cuptor, dar știu că mănânc prăjituri făcute în casă, de mâna mea. Nimic nu se compară la vremea asta cu prajiturile cu caise ori cu vișine, ținute un pic la frigider! ☺ Ori o înghețată de casă. Cornulețe facem mai spre iarnă!

  8. Beta zice:

    Sunt f. gustoase cornuletele insa nici acestea „pentru diabetici ” sunt convinsa ca nu pentru ei erau hidrocarburile si fainurile albe nu au ce cauta in alimentatia diabeticilor. Patiseriile e bine sa ni le facem in casa ca de altfel mai toate dulciurile, nu se compara cu cele din comert care folosesc tot felul de artificii daunatoare sanatatii . Virtual ofer eu cornulete la toata lumea spre a ne domoli pofta pana la iarna, ha, ha ha ! ❤

    • cafeauata zice:

      In general imi trantesc cate o tava de prajitura in cuptor si o saptamana am ceva dulce. Dar in perioada cu pricina duceam lipsa de timp liber si aveam o mare pofta de ceva cocatura. M-am linistit definit!
      Multumesc pentru comentariu si iti doresc zile frumoase!

Lasă un răspuns către cafeauata Anulează răspunsul