Gand pentru 23 decembrie 2010

” In tot ceea ce facem, in orice domeniu,material sau spiritual, conteaza numai stradaniile noastre. Cerul ia in consideratie numai stradaniile, niciodata succesul. Succesul este decis de Dumnezeu, fiindca tot ce facem se inscrie intr-un ansamblu si trebuie sa serveasca deci planurilor Domnului, sa fie in acord cu ele; si poate ca nu este prevazut ca proiectele la care lucram sa se realizeze asa cum ne-o dorim. Numai eforturile ne apartin, nu si reusita.

Lasati deci fiintele din inalt sa decida clipa in care stradaniile voastre vor fi incununate de succese. Orice s-ar intampla, trebuie sa va spuneti: ” Este adevarat, pentru moment lucrarea mea nu da prea multe rezultate vizibile, tangibile, dar eu stiu ca de azi ea deja va da niste roade.” Chiar daca nu le observati, exista mereu niste rezultate in inima si sufletul vostru. Nimic nu ramane neansufletit sau statator.”

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Aivanhov-Ganduri și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s