Gand pentru 15 decembrie 2010

” Lumea spirituala poate fi comparata cu un magazin imens unde primiti ceea ce cereti, cu o conditie: sa platiti cu o anumita moneda la schimb. Iar cea mai solida moneda ce o puteti prezenta spiritelor celeste este lucrarea impersonala, sacrificiul. Sacrificiul este ca aurul ce isi pastreaza mereu valoarea, fiindca este ocrotit de soare; …… .

Fiecare sacrificiu facut pentru apararea si manifestarea a ce este bun si frumos, pentru ca toate fiintele de pe pamant sa poata beneficia, va umple inima si sufletul cu acest aur acceptat in magazinele cosmice. Este ca si cum soarele v-ar marca cu pecetea sa. Iar din ziua in care purtati amprenta acestei peceti, sunteti recunoscuti de entitatile luminii. ….. ”

Eu personal sper ca in orice alta lume voi ajunge dupa moarte, sa nu mai aud cuvinte de genul: magazin, moneda, plata. Mi-e lehamite de cate plati am facut in viata asta, de cate monezi mi s-au cerut tot timpul, de cate magazine s-au construit cu sacrificare de spatii verzi. Ca urmare, sper ca „dincolo” aceste cuvinte sa nu existe, iar sacrificiile pe care le voi avea bifate sa nu fie „moneda”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Aivanhov-Ganduri și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s